Jumaat, 8 Februari 2013

Ular lidi nak jadi tedung !!


Teguran & saranan buat Ustaz Nasha!                        
* APA GUNANYA ADA MAJLIS SYURA ULAMAK DALAM PAS?,,,, KALAU KEPUTUSAN MAJLIS SYURA USTAZ NASHARUDIN TAK MAHU IKUT?,, LEBIH BAIK LANTIK DIRI SENDIRI JADI PEMIMPIN !  SENANG CERITA !   APA KATA USTAZ PAKAT-PAKAT  SAMA HASAN JATI DAN ZUL KULIM – TUBUH PARTI ISLAM BARU !  USTAZ LANTIK DIRI USTAZ JADI PRISIDEN, HASAN ALI  ALJATI TIMBALAN  DAN ZUL KULIM NAIB PRESIDEN. !  KITA NAK TENGOK SAMPAI MANA  PARTI ISLAM ANDA BOLEH PERGI!! 
* USTAZ NASHA !!   JANGANLAH CUBA BUAT-BUAT KELIRU TENTANG STATUS KEAHLIAN ANDA.  DAH SAH ANDA  TERIMA SURAT YANG MENYATAKAN ANDA  DIGUGURKAN DARI AHLI MAJLIS SYURA, BUKAN AHLI PAS!  JADI BUAT APA NAK TIMBULKAN ISU KEAHLIAN?

Dalam kenyataan atau temubual Ustaz bersama TV3 baru-baru ini geli geleman teman menengoknya !  Berbahagialah Ustaz Nasha kerana dapat layanan istimewa dari TV3. sebuah Media Umno yang tak putus –putus menyerang PAS sejak dulu, dan selama-lamanya.  Nampaknya ustaz benar-benar ambil kesempatan untuk kondem PAS dan puji Umno.                                   

 *  KALAU DAH SAMPAI KETAHAP SANGGUP MEMUJI-MUJI NAJIB DAN ROSMAH MANSOR,, DAN MENAFIKAN KEPIMPINAN PARTI SENDIRI (PAS)  EKOKLAH USTAZ SEGERA MENGISI BORANG KEAHLIAN UMNO !  BUAT APA DITUNGGU-TUNGGU LAGI !.  TERUSKANLAH BERBAIK-BAIK DENGAN UMNO MUDAH-MUDAHAN NAJIB AKAN BERI PELUANG UNTUK JADI CALUN DALAM PRU 13 NANTI   -  rahimothman


1 ulasan:

  1. jenis BERAJA DIMATA, BERSULTAN DI HATI, dengan haji hadi,gila nak jadi presiden tuh!

    BalasPadam