Khamis, 21 Mac 2013

Adik Najib (Bos CIMB) mahu Najib kekal jadi PM

Sumber : malaysiakini        Ketua pegawai eksekutif Kumpulan CIMB Datuk Seri Nazir Razak menyatakan sokongan agar abangnya Datuk Seri Najib Razak akan dikekalkan sebagai perdana menteri susulan pilihan raya umum akan datang. Sokongan itu timbul ketika BN kini berdepan dengan kemungkinan kehilangan lebih banyak kerusi dalam pilihan raya ke-13 yang bakal dijalankan tidak lama lagi. 

Nazir dalam satu wawancara stesen Bloomberg TV berkata abangnya itu mempunyai sasaran jelas dari segi transformasi ekonomi.    “Jika ada perubahan di situ, ia akan mengecewakan pelabur dan mereka perlu melihat semula pandangan mereka ke atas Malaysia," katanya.
Komen penulis :  Ayuh adik-adik Najib yang lain ! Bila lagi nak beri sokongan secara berterus terang. Inilah masanya nak tolong abang !  Abang kalian benar-benar macam orang lumpuh separuh badan sedang berenang di sungai ! Yang kelihatan cuma lubang hidungnya saja.  Kesiannn!  - rahimothman

1 ulasan:

  1. [1]Memberi sokongan moral dlm sesuatu competition is a normal human behaviour. [2]Selling ideas that "jika ada perubahan...then..pelabur akan kecewa..." is a statement of hypothesis. [3] "Pelabur perlu melihat semula pandangan ..." is a not an extraordinary process in any form of investment. So, there is nothing much to learn from him.

    BalasPadam